POZVÁNKA: Aktuální dotace s Ondřejem Horčičkou

Komora dotačních poradců pro vás připravila online seminář na téma aktuálních dotačních příležitostí pro firmy, které vám představí dotační specialista a místopředseda Komory dotačních poradců Ondřej Horčička. Seminář se uskuteční ve středu 13. března 2024.
Divinova

Veronika Divinová

23. 2. 2024

Zjistěte, na jaké investice může váš podnik v roce 2024 čerpat dotace. Ondřej Horčička pro vás během online semináře Komory dotačních poradců připravuje výběr nejzajímavějších dotačních titulů napříč spektrem oborů – energetiky a fotovoltaiky, inovací nebo například digitalizace. Těšit se můžete jak na představení samotných výzev a jejich parametrů, tak i na praktické tipy a poznatky z praxe, které vám mohou usnadnit rozhodování, přípravu a realizaci vašich projektů. Prostor bude vyhrazen také konzultaci dotazů a individuálních projektů.

Zaujal Vás webinář?

Rezervujte si své místo na semináři přes formulář na webových stránkách Komory dotačních poradců nebo přes e-mail mackova.hrochova@dotacnikomora.cz.

Ondřej Horčička

Managing Partner, Grants

Ondřej je partnerem pro oblast dotačního poradenství. Pomáhá českým firmám a municipalitám správně identifikovat a pojmenovat potřebu využití veřejné podpory. Konzultuje s nimi, jak nastavit její uplatnění, aby sloužila k jejich rozvoji i v budoucích letech. Aktivně šíří povědomí o této problematice mezi odbornou i laickou veřejností. Podílí se na tvorbě seminářů a workshopů, které s problematikou veřejné podpory souvisí. V oblasti veřejné podpory se pohybuje již od roku 2011. Působil také na Ministerstvu pro místní rozvoj a v agentuře CzechInvest, kde se specializoval na podporu podnikatelských projektů. Svým kolegům předává znalosti a získané zkušenosti.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru