POZVÁNKA: Odborná snídaně v Plzni

Zveme vás 14. 2. 2024 na Odbornou snídani do Vědeckotechnického parku v Plzni. Snídaně bude věnována kybernetické bezpečnosti, ICT a aktuálním dotačním příležitostem.
Divinova

Veronika Divinová

10. 1. 2024

Ve spolupráci se společností RENOMIA a Krajskou hospodářskou komorou Plzeňského kraje jsme pro vás přichystali Odbornou snídani na aktuální témata rezonující mezi zástupci malých, středních i velkých podniků. Snídaně se uskuteční ve středu 14. února ve Vědeckotechnickém parku Plzeň.

 

Během naší společné snídaně se blíže zaměříme na velmi aktuální a důležité téma, kterým je kybernetická bezpečnost v podniku. Představíme si také nejzajímavější dotační příležitosti, kterými lze v roce 2024 podpořit vaše plánované investice do rozvoje podniku nebo do snížení jeho energetické náročnosti.

Registrace na snídani

Pokud máte zájem se Odborné snídaně zúčastnit, napište nám na e-mail marketing@grantex.cz! Do zprávy nám přiložte prosím vaše jméno a příjmení, název firmy a telefonní kontakt. O úspěšné registraci vás budeme zpětně informovat.

 

Registrace probíhá do pátku 19. ledna 2024. Snídaně je určena pouze předem registrovaným účastníkům a je zdarma.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru