Prodloužena výzva Potenciál

Dne 22. 9. 2023 Ministerstvo průmyslu a obchodu prodloužilo příjem žádostí ve výzvě Potenciál. Žadatelé mohou nyní předkládat své projekty až do 31. října 2023.
Divinova

Veronika Divinová

22. 9. 2023
Fotky-web-2023-09-22T144440.296-1-1024x575

Příjem žádostí v dotační výzvě Potenciál byl k dnešnímu dni prodloužen o více než měsíc – do 31. října 2023. Hodnocení žádosti je kolové, proto bude rozhodovat pouze kvalita vašich projektů, nikoliv čas jejich odevzdání. Využijte tento čas k dopracování vašich žádostí do posledního detailu, a udělejte tak maximum pro získání podpory ve výši až 70 %!

Základní informace o výzvě Potenciál

Výzva podporuje zahájení či rozšíření vlastního výzkumu a vývoje dotací na vytvoření vhodného zázemí a nákupu potřebných technologií.

 

  • Žadatelé: malé, střední a velké podniky (do 3 tis. zaměstnanců)
  • Podpora: Až 70 %, 2-100 mil. Kč
  • Místo realizace projektu: ČR mimo Prahu
  • Financování: ex-post

Dotáhněte váš projekt do posledního detailu!

 

Pomůžeme vám využít nově nabytý čas ke zvýšení kvality vaší dotační žádosti. Obraťte se na naše specialisty, kteří mají s výzvou Potenciál dlouholeté zkušenosti a přesně ví, které části často rozhodují.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

Související články

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru