POZVÁNKA: Online seminář Komory dotačních poradců

Dne 30. ledna 2024 pořádá Komora dotačních poradců online seminář na téma Nové dotace na realizaci FVE pro firmy, na kterém vystoupí také David Fedorjak, obchodní manažer GRANTEXU.
Divinova

Veronika Divinová

12. 1. 2024

Jedny z nejzajímavějších dotačních příležitostí 2024 pro firmy v České republice jsou před námi. Jedná se o dotace na pořízení a instalaci fotovoltaických elektráren, které mohou využít podniky všech velikostí na celém území České republiky včetně Prahy. Chcete se dozvědět o příležitosti více informací? Zúčastněte se bezplatného online semináře Komory dotačních poradců, který se uskuteční v úterý 30. ledna 2024 od 10 hod.

 

Na online semináři vystoupí dotační specialista GRANTEXU David Fedorjak společně s odborníkem na realizaci FVE Pavlem Machalem ze společnosti Heliora.

Registrace

Rezervujte si své místo na semináři přes formulář na webových stránkách Komory dotačních poradců nebo přes e-mail mackova.hrochova@dotacnikomora.cz.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru