Příjem žádostí ve výzvě Digitální podnik prodloužen

Ministerstvo průmyslu a obchodu prodloužilo příjem žádostí ve výzvě Digitální podnik až do 29. března 2024.
Divinova

Veronika Divinová

30. 10. 2023
MicrosoftTeams-image-37-1024x575

Příjem žádostí ve výzvě Digitální podnik měl původně končit již za několik dní 2. listopadu 2023, nyní však Ministerstvo průmyslu a obchodu lhůtu prodloužilo až do 29. března 2024. Zájemci o podporu z řad malých a středních podniků tak mají stále čas na získání zajímavé dotační podpory, a to i v případě, že s přípravami dosud nezačali. Celková alokace výzvy 500 mil. Kč nebyla ke dni 23. 10. 2023 vyčerpána ani z poloviny, proto je pro žadatele připraveno stále dostatek finančních prostředků, které lze využít na komplexní projekty digitální transformace podniků.

 

Digitální podnik

Dotační výzva je zaměřena na digitální transformaci podniku a nákup nevýrobních technologií. Využít ji mohou zástupci malých a středních podniků s počtem zaměstnanců do 249.

 

  • Míra dotace: až 40 %
  • Výše dotace: 250 000 Kč – 200 000 EUR
  • Místo realizace projektu: ČR mimo Prahu
  • Financování: ex post (po ukončení projektu)
  • Hodnocení: průběžné

Podporované aktivity

Nákup nevýrobních technologií (MES, MIS a jiné), nákup logistických, skladových a jiných nevýrobních technologií (např. robotické autonomní stroje pro přepravu zboží, robotické uklízení a jiné), vnitropodniková konektivita, kybernetická bezpečnost a mnoho dalšího.

Plánujete váš podnik digitalizovat a získat data nejen plně pod kontrolu, ale také zvýšit efektivitu jednotlivých procesů a snížit významně provozní náklady? Pomůžeme vám v GRANTEXU získat na vaši investici dotační podporu. Napište nám!

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru