Vyhlášena dotace SLUŽBY INFRASTRUKTURY

Příjem žádostí ve výzvě výzkumu, vývoje a inovací s dotací až 75 % pro podniky malé, střední i velké startuje již 9. srpna.
Divinova

Veronika Divinová

1. 8. 2023

Dlouho očekávaná výzva mezi velkými podniky je tu! Získat až 75% podporu však mohou také malé a střední podniky. Ministerstvo průmyslu a obchodu v rámci OP TAK dne 1. srpna 2023 vyhlásilo výzvu Služby infrastruktury, jejíž cílem je podpora a rozvoj podnikového výzkumu, vývoje a inovací.

 

Příjem žádostí ve výzvě bude otevřen od 9. srpna 2023 do 18. ledna 2024.

Dotace na realizaci VaV
Aktivita A – malé a střední podniky, dotace 75 %

 

V rámci aktivity A mohou malé a střední podniky získat dotaci ve výši 75 % na mzdy expertních zaměstnanců, nákup externích specializovaných služeb, nákup dlouhodobého hmotného i nehmotného majetku, ale také na režijní náklady nebo na propagaci a marketing.

Dotace na investice do VaV
Aktivita B – podniky všech velikostí, dotace 25 – 50 %

 

Získejte dotaci až 50 % na vaše investice do pořízení nového výzkumného zařízení, nákupu strojů a technologií, ale také na náklady spojené se získáním patentů, licencí, know-how nebo přípravou projektové dokumentace. Podpora se vypočítá z plné pořizovací ceny, nikoliv pouze z odpisů.

Zaujala vás podpora a rádi byste si ověřili, zda jste oprávněným žadatelem? Napište nám. Naši dotační specialisté v rámci bezplatné konzultace ověří vaši způsobilost a v případě zájmu vám také vypracují i samotnou žádost o dotaci. 

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru