Oslavy druhé dekády GRANTEXU pokračují! 

Převlékáme kabát do zeleno-zlatých barev a spouštíme nové, moderní a uživatelsky přívětivější webové stránky.

Ondřej Horčička

4. 9. 2023
dsc_5488 copyoprava
Je mi velkým potěšením vám představit výsledky několikaměsíčních příprav, které probíhaly napříč celou společností. V prosinci GRANTEX úspěšné vstoupil do své druhé dekády působení na trhu. Vzpomínáme na cestu, která byla často klikatá a rozhodně nám nedala nic zadarmo. Během více než 10 let na této cestě jsme tak dospěli, a v mnohém se již odlišili od svého mladšího já.  Jsme zkušenější, stabilnější a vyzrálejší. Směřování GRANTEXU reaguje na vývoj trhu a také na potřeby našich klientů. Hodnoty, které nás odlišují od ostatních, nám však již nikdo nevezme – přátelské a rodinné prostředí s flexibilním přístupem ke každému klientovi, který pro nás vždy zůstane na prvním místě. 

Poznejte dnešní GRANTEX

STABILITA, SPECIALIZACE A SMĚŘOVÁNÍ

 

V byznysu se pohybujeme již dlouho, a tak víme, že nás vždy může překvapit. Vybudovali jsme proto stabilní tým zkušených odborníků, kteří vás podporují nejen v době prosperity a růstu, ale také ve chvílích těžkých a neočekávaných, které nejen k byznysu neodmyslitelně patří.  

 

Neustále rozšiřujeme spolupráci s firmami a organizacemi, díky kterým dnes realizujeme vysoce rozsáhlé a specializované projekty pod jednou střechou. Aktuálně se opíráme o více než 20 subjektů, kteří nám pomáhají zvyšovat kvalitu i komfort poskytovaných služeb.

 

Propojujeme dlouholeté praktické zkušenosti s týmem těch nejlepších specialistů. Dnes u nás najdete více jak 80 odborníků z různých oblastí, kteří jsou často špičky ve svém oboru se zkušenostmi z nadnárodních společností, ale i například veřejných orgánů, úřadů a institucí České republiky. 

Hodnoty zůstávají, stabilita a specializace posiluje a směřování se vyvíjí. Dnes se již GRANTEX významně zaměřuje a podporuje témata jako je digitalizace, zelená energetika, životní prostředí, udržitelnost, cirkulární ekonomika, ESG, zemědělství nebo výzkum, vývoj a inovace.

Chceme ukázat naši proměnu

Nové barvy společně s modernějším vizuálem nejen webových stránek, ale i veškerých dalších materiálů, symbolizují naši proměnu. Nové barvy jsme zvolili s ohledem na směřování a hodnoty, které v rámci skupiny dlouhodobě zastáváme. Teplé tóny pak podtrhují naši loajalitu, spolehlivost a diskrétnost.

„Konkrétní odstíny barev jsou výsledkem téměř roční práce, dlouhých konzultací napříč celou skupinou, desítek hodin testování a nespočtu návrhů, které vznikaly ve spolupráci s externími odborníky. Naším cílem bylo dojít k barevné kombinaci, která není v našem oboru obvyklá, ale přesto nás bude plně vystihovat. A to se nám povedlo,“ 

shrnuje cestu k novým barvám Monika Košická – Head of Marketing, která vedla celý projekt od začátku až do konce.

Tato změna je ale také poděkováním celé společnosti a všem, kteří se na jejím budování podílí. Věřím, že se nám v novém kabátu bude pracovat lépe než kdy dříve. 

Co vše při příležitosti oslav druhé dekády měníme?

První změny jsme započali již v dubnu letošního roku, kdy jsme se přestěhovali do nových a modernějších prostor Astrid Offices v pražských Holešovicích. Tato změna nám poskytla nejen větší kapacitu a komfortnější prostředí pro práci, ale především možnost spolupracovat více napříč všemi divizemi, a využít tak maximálního potenciálu naší skupiny.

 

V květnu jsme se zaměřili na logo a vnesli mu více prvků moderny, nadčasovosti, jednoduchosti a minimalismu.  Sérii změn zakončujeme nyní se spuštěním nových webových stránek a proměny do zeleno-zlatých barev.  

Pokračujeme dál

Převlékli jsme kabát do nové a volnější alternativy a pokračujeme dál v tom, co nás baví a naplňuje nejvíce. Poskytovat vám dlouholeté zkušenosti a špičkové znalosti, díky kterým volíte nejkratší cestu k vašim cílům 

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Ondřej Horčička

Ondřej je partnerem pro oblast dotačního poradenství. Pomáhá českým firmám a municipalitám správně identifikovat a pojmenovat potřebu využití veřejné podpory. Konzultuje s nimi, jak nastavit její uplatnění, aby sloužila k jejich rozvoji i v budoucích letech. Aktivně šíří povědomí o této problematice mezi odbornou i laickou veřejností. Podílí se na tvorbě seminářů a workshopů, které s problematikou veřejné podpory souvisí.

VYUŽIJTE SLUŽEB VÍCE NEŽ 80 SPECIALISTŮ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru