Potkáme se na TECHAGRO? 

Brněnské výstaviště bude ve dnech 7-11. 4. 2024 hostit jednu z největších zemědělských akcí roku – TECHAGRO. Ta nabídne návštěvníkům především přehlídku nejmodernější zemědělské techniky, ale také aktuální trendy v oblasti digitálních technologií, precizního zemědělství nebo například chytrého zemědělství.

Veronika Divinová

12. 3. 2024
techagro_3-min

Podnikáte v zemědělství? Nepřehlédněte nadcházející akci TECHAGRO a přijďte se podívat na nejmodernější zemědělské stroje a technologie. Na většinu strojů, které budou na akci k vidění, bude možné také čerpat dotační podporu. A proto na akci nebude chybět tým našich dlouholetých dotačních specialistů, který s vámi bude po celou dobu bezplatně konzultovat aktuální dotační možnosti na míru vašim investičním záměrům. Najdete nás v zázemí mezinárodní skupiny RENOMIA – naší mateřské společnosti a předního poskytovatele pojistných služeb v oblasti zemědělství.

Velkou novinkou v rámci doprovodného programu bude projekt Chytrá farma, která návštěvníky seznámí s nejnovějšími trendy v Zemědělství 4.0. Ve stejném termínu bude možné také navštívit veletrh SILVA REGINA, který je věnován lesnictví a myslivectví, nebo veletrh na téma obnovitelných zdrojů v zemědělství a lesnictví BIOMASA.

GRANTEX dlouhodobě podporuje české zemědělství. Záleží nám na konkurenceschopnosti tuzemských zemědělských podniků, a proto vám již více než 10 let pomáháme získávat finance na podporu a rozvoj podnikání z aktuálních dotačních programů.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

DOTACE NA MÍRU S VÁMI BUDOU KONZULTOVAT

Ondřej Horčička

Ondřej je partnerem pro oblast dotačního poradenství. Pomáhá českým firmám a municipalitám správně identifikovat a pojmenovat potřebu využití veřejné podpory. Konzultuje s nimi, jak nastavit její uplatnění, aby sloužila k jejich rozvoji i v budoucích letech. Aktivně šíří povědomí o této problematice mezi odbornou i laickou veřejností. Podílí se na tvorbě seminářů a workshopů, které s problematikou veřejné podpory souvisí. V oblasti veřejné podpory se pohybuje již od roku 2011.

Zuzana Šlížková

Zuzana je součástí obchodního týmu a věnuje se převážně dotacím pro města a obce. Setkat se s ní ale můžete i jako firemní zákazníci. Společně s projektovým oddělením nastaví váš záměr, tak aby vyhovoval všem podmínkám daných výzev.

Martina Justová

Martina je součástí projektového týmu. Specializuje se především na přípravu dotačních žádostí v oblasti zemědělství a energetiky. Je také úspěšnou absolventkou inženýrského oboru Rozvoj venkovského prostoru na České zemědělské univerzitě v Praze.

MÁM ZÁJEM O DOTAČNÍ PORADENSTVÍ

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru