POZVÁNKA: Automatizace v potravinářství

Zveme vás na první ročník odborné konference na téma Automatizace v potravinářství, který se uskuteční 4. dubna 2024 v Kostelci nad Černými lesy.
Divinova

Veronika Divinová

31. 1. 2024
Návrh bez názvu - 2024-01-30T101725.256 (1)

V oblasti zpracování potravin a výroby potravinářských výrobků je dnes automatizace velmi aktuálním tématem, a to především v souvislosti se snižováním nákladů a udržením konkurenceschopnosti. A ačkoliv spousta potravinářských podniků ví, že se chce cestou automatizace ubírat, je třeba nejprve najít odpověď hned na několik otázek – jakým způsobem, v jakém rozsahu, kolik to bude stát, jaká bude návratnost investice nebo jak nejlépe automatizovat v prostředí malého či středního podniku?

 

Pokud je toto téma, které se vašeho podniku i vašeho směřování také týká, přihlaste se na konferenci, kde vás čekají hodnotné přednášky i diskuse. Načerpejte inspiraci, know-how a získejte nové kontakty a partnerství pro realizaci vašich projektů.

Potkáme se?

Na akci nebude chybět ani obchodní ředitel GRANTEXU Jan Jirsák, který bude se zájemci diskutovat na téma aktuálních dotačních příležitostí v oblasti automatizace. Pomůžeme vám se zorientovat v dotacích, vybrat nejvhodnější dotační titul a předáme praktické informace, jak se na dotační výzvu nejlépe připravit, a zvýšit tak pravděpodobnost úspěšného získání podpory.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru