Šíříme povědomí o dotačních příležitostech

Nenechte dotace vaší konkurenci, poznejte svět dotací a čerpejte aktivně na své projekty dotační prostředky stejně jako spousta jiných žadatelů, pro které se dotace již staly nedílnou součástí nejen podnikání, ale i řízení měst, obcí, organizací či například spolků.
Divinova

Veronika Divinová

10. 11. 2023
Fotky web - 2023-11-10T145019.647 (1)

V rámci GRANTEX AKADEMIE pro vás pravidelně připravujeme bezplatné online semináře, kterých se může zúčastnit kdokoliv, kdo touží více porozumět dotační problematice, realizaci dotačních projektů, získat přehled o aktuálních dotačních příležitostech a samozřejmě také načerpat tipy k úspěšnému získání podpory od zkušených dotačních poradců. Ti disponují nejen dlouholetým know-how z oblasti zpracování dotačních žádostí a podporou klientů v době realizace a udržitelnosti dotačních projektů, ale také často z oblasti administrace projektů přímo na straně poskytovatelů dotačních prostředků.

GRANTEX AKADEMIE

Sledujte plánované online semináře na našich webových stránkách, LinkedInu nebo Facebooku. A jak tyto semináře probíhají? Každý seminář pořádaný GRANTEXEM je zcela bezplatný, nezávazný, online – může se jej zúčastnit kdokoliv a odkudkoliv. Semináře obvykle rozdělujeme do dvou částí – samotnou prezentaci dané problematiky a na závěr dáváme prostor vašim dotazům. Po skončení online semináře získává každý účastník prezentaci i videozáznam.

Zdarma

Online

Diskuze

Záznam a prezentace

Podzimní online semináře

 

V  podzimních seminářích vás naši specialisté provedli aktuálními dotačními výzvami ve veřejném sektoru z oblasti úspor energií, ale také jsme se věnovali žádaným dotačním titulům, kterými jsou výzvy ENERGov a nejočekávanější výzvě mezi podnikateli Digitální podnik – Technologie 4.0.

 

  • Komplexní energetické úspory ve veřejném sektoru
  • ENERGov – Energetické úspory na území Prahy a památkově chráněných budovách po celé ČR
  • Jak získat až 60% dotaci na výrobní technologie?

Pokud vás vybrané téma zaujalo, napište nám. Spojíme se s vámi a rádi vám z již proběhlého semináře pošleme zpětně záznam i prezentaci, případně s vámi detailně projdeme vaše dotazy a aktuální dotační příležitosti.

Konec roku ve znamení cirkulární ekonomiky

 

V listopadu pro vás připravujeme ještě dva online semináře – jeden pro zástupce malých, středních i velkých podniků a druhý pro starosty a zástupce měst a obcí.

15. listopadu 2023, 10.00 hod.

 

Až do června příštího roku mohou malé, střední a velké podniky žádat o dotaci na snížení spotřeby vody v podniku, a to díky zvýšení účinnosti rozvodů, snížení spotřeby vody technologií, využití dešťové vody, recyklace nebo například cirkulace vody.

 

Podmínkami dotační výzvy a tipy, jak maximalizovat vaše šance úspěšné získání podpory, vás provede dlouholetá dotační specialistka GRANTEXU Zuzana Koutná společně s Janou Francovou, projektovou manažerkou Bureau Veritas Services CZ, která vás seznámí s vodním auditem.

22. listopadu 2023, 10.00 hod.

 

Na online semináři pořádaném Komorou dotačních poradců vystoupí dotační specialistky GRANTEXU Veronika Šáchová a Zuzana Šlížková. Připravujeme pro vás dvě hodiny plné aktuálních trendů a dotačních příležitostí v oblasti cirkulární ekonomiky. Akce je určena starostům a zastupitelům měst a obcí. Přihlaste se zdarma, těšíme se na vás!

Divinova

Veronika Divinová

Veronika miluje psaní a již od studií obdivovala umění marketingu. Po dokončení magisterského oboru Management a podnikání na Newton University se proto rozhodla plně rozvíjet právě v marketingu. Její nejsilnější parketou je copywriting, e-mail marketing a sociální sítě.

Chcete být i nadále v obraze? Sledujte nás.

MÁM ZÁJEM O DOTACE

Vyplňte formulář a my se vám co nejdříve ozveme zpět. 

    *povinné pole





    Přejít nahoru